Skip to main content
Places to Work | 1314 CB Almere-Stad, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Het Sandler verschil

Doorgewinterde experten die een bewezen methodology toepassen = SUCCES

 

Bekijk hoe ons verschil een verschil voor jouw bedrijf kan maken.

 

 • Onze trainers

  Sandler trainers hebben reeds een succesvolle loopbaan doorlopen als sales en management professionelen, and gebruiken nu de Sandler sales methodologie om anderen to trainen en te mentoren naar een succesvolle loopbaan.  Andere bedrijven gebruiken trainers die niet hebben verkocht of mensen gemanaged.

 • Onze Methodologie

  The Sandler sales methodologie moedigt een attitude van leidershap aan, dan eerder de techniek te benadrukken. 'Reinforcement training' faciliteert de ontwikkeling van nieuwe en krachtige gedragingen, attitudes en verkoopvaardigheden. Zij zijn de route op weg naar succes.

 • Ons Global Netwerk

  Met meer dan 250 locale training centra in de grootste U.S. steden en in meer dan 27 countries, plus materialen vertaald in 20 talen, laten toe dat wij onze klanten overal in de wereld kunnen bedienen, of je nu een KMO of een groot bedrijf bent.

Vind hier hoe Sandler je en jouw bedrijf kan helpen betere resultaten te halen.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven

Wanneer je samenwerkt met Sandler, dan zal je zien dat de dingen die ons verschillend maken zijn juist die dingen die succes garanderen, inclusief:

 • Ervaren voltijdse trainers

  Vele trainingorganisaties gebruiken onderaannemers om training te geven. In plaats daarvan, vinden wij top-verkopers en managers met praktische ervaring en vormen hen tot geloofwaardige trainers. 

 • Mogelijkheid om programma's aan te passen.

  Wij kunnen onze programma's aanpassen om zo tegemoet te komen aan de doelen en uitdagingen van jouw bedrijf. 

 • Globale voetafdruk met meertalige en multiculturele mogelijkheden

  Met meer dan 250 training centra in de grootste U.S. steden en meer dan 27 landen plus materialen vertaald in 20 talen, zijn wij in staat om klanten wereldwijd te ondersteunen. 

 • Unieke wijze van training

  Lang na de opwinding van onze eerste training seminar, zullen we doorgaan met het versterken wat je mensen hebben geleerd met de lopende workshops, individuele coaching sessies en interactieve online tools. Sterker nog, we zijn de enige organisatie die dat soort van aanhoudende verbetering biedt.

 • Een benadering die lange termijn succes bouwt op korte termijn oplossingen

  Onze unieke aanpak benadrukt voortdurende herhaling - wat wij 'reinforcement training' noemen. Het helpt bij het versnellen van je leertraject en vervolgens vermenigvuldigt je successen in de tijd, zodat onze filosofieën deel gaan uitmaken van het DNA van jouw bedrijf.

 • Eenvoud

  De Sandler benadering is éénvoudig en gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse activiteiten. Dit staat in contrast met vele over-technische benaderingen van processen die mensen nooit gebruiken en filosofieën die managers niet kunnen invoeren.

 • Bewezen sales, corporate en management programma's

  Onze innovatieve programma's zijn ontwikkeld door Sandler professionelen, getest en bewezen over 40 jaar.