Skip to main content
Places to Work | 1314 CB Almere-Stad, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Sales Management Solutions

Kom te weten hoe jij je team nog succesvoller kunt maken

 

Deel van jouw verantwoordelijkheid als sales manager bestaat eruit om je sales team effectievere salesmensen te laten worden

Dus, wat kan je doen om een betere manager, mentor en motivator te worden?

 

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven

SALES MANAGERS DRAGEN VELE PETJES

Supervisor, Coach, Mentor

Als sales manager (of zaakvoerder die een sales management rol op zich moet nemen) dien je een management framework in te voeren dat gebouwd is op productief gedrag, ondersteunig (cooperatie), samenwerking (collaboratie) en accountability. Weet jij hoe je dat moet doen?

 

Het begint allemaal met de juiste mensen op de juiste plek...Hoe selecteer en werf je de beste salesmensen? En eens dat ze aangeworven zijn, hoe ziet je onboarding proces eruit om hen zo snel mogelijk op kruissnelheid te krijgen?               Recruteren en werven van de meest geschikte kandidaat is veel meer dan de sollicitant met de beste CV of interview vaardigheden werven.

Dan, als je de juiste mensen hebt, is het jouw taak om hen te leiden, motiveren en coachen zodat ze de sales voor jou doen. Maar wat is de effectiefste manier om dat te doen? Hoe motiveer en leid jij je sales team om te presteren?

Eens dat je een degelijk basis team hebt, hoe maximaliseer je dan ieders prestatie?  Weet jij hoe jij de pipeline (sales funnel) van je sales teams op een realistische manier kunt forecasten? Hoe weet jij of je pipeline prognoses haalbaar zijn?

 

 

 

Duurzaam succes in sales = accountability

Creer een cultuur van accountability met je team

Accountability The Sandler Way, geschreven door Sandler trainer Hamish Knox, verklaart hoe sales managers een werkomgeving gedreven door accountability voor hun team en henzelf… door 20 minuten per week te investeren in Sandler sales en management principes.

Accountability  kan een manier van werken zijn voor je sales team, duidelijk scheppen voor jezelf en je team omtrent doelstellingen (van jouw en van hen) ,  de weg om deze doelen te bereiken (van jouw en van hen) en de gevolgen indien afgeweken wordt van het pad.  Het is gemakkelijker te verwezenlijken dan je denkt.