Skip to main content
Places to Work | 1314 CB Almere-Stad, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Sandler's bedrijfsverhaal

Over Sandler

David Sandler was een echte visionair die zijn tijd vooruit was. Zijn revolutionaire methodologie gebaseerd op de basis principes van de menselijke gedragspsychologie, heeft de tand des tijds doorstaan. 

The current proof of our ongoing success lies in the success of tens of thousands of our clients, whose lives and careers we continue to transform every year.

Het huidige bewijs van voortdurend succes ligt bij onze duizenden klanten, wiens leven en loopbaan wij ieder jaar voortdurend vormen.

Door gebruik te maken van het Sandler Selling System, schrijven wij voortdurend nieuwe sales, sales management en leiderschap programma's voor zowel KMO als multinationals.

Onze programma's zijn zo effectief, omdat ze aanpasbaar zijn en en op maat gemaakt kunnen worden voor toepassingen in iedere industrie of organisatie structuur. 

Dave Mattson, onze huidige CEO en President, werkte in de begindagen zeer nauw samen met David Sandler en verwierf het leiderschap in 2007.

Onder zijn leiding groeide de Sandler organisatie zowel nationaal en internationaal naar meer dan 250 centra in 27 landen. Hij voegde nieuwe programma's toe aan de Sandler Training portfolio, waaronder Enterprise Selling, Leiderschap en Klantendienst.

Sandler Certificatie, een op vaardigheden gebaseerde en meetbare certificatie, is een andere mijlpaal.