Skip to main content
Places to Work | 1314 CB Almere-Stad, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

We werken met binnen- en klantendienstmedewerkers

Je bent aan het verkopen—of je het beseft of niet.

Als je geen geld haalt uit je klantendienst dan, dan verlies je mogelijk inkomsten.

Leer hoe je eenvoudig deze mensen kan stimuleren om bijkomende inkomsten te genereren en je bedrijf te laten groeien.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven
7 Ways Customer Svc.png

Heb je veel vertrouwen in de capaciteiten van de klantendienst? Herkennen zij voldoende groeimogelijkheden en opportuniteiten vanuit hun afdeling?

Sandler heeft specifieke strategieën en technieken die je toelaten op effectieve en efficiënte wijze om te gaan met moeilijke personen en situaties, aan klantennoden te voldoen en problemen op de meest geschikte wijze op te lossen zonder de klant te "manipuleren". Bovendien leren we jou hoe je zelfs in de moeilijkste situaties assertief kunt zijn terwijl jij je emoties onder controle houdt. 

EEN KLANT VERLIEZEN KOST GELD

Verspil je geld door klanten te verliezen?

Dankzij lange termijn relaties met klanten ontstaan terugkerende inkomsten. Relaties die gebouwd worden op een basis van open communicatie, wederzijds respect en goede intenties doorstaan iedere storm.

Binnen- en klantendienstmedewerkers zijn het eerste contact bij een crisis, groot of klein. Hoe productief en positief problemen oplossen?

Hou jezelf niet voor de gek—klantendienst is van essentieel belang

Klantendienst volgens Sandler

Jouw klantendienst is zo sterk als zijn zwakste schakel. 

Schrijver en Sandler’s Customer Care Program Specialist, Anne MacKeigan, geeft je 48 regels waarmee je intelligente en strategische investeringen voor de klantendienst kan doen. Customer Service The Sandler Way helpt je een werkcultuur te scheppen en uit te bouwen, en die gebaseerd is op de overtuiging dat klanten niet alleen belangrijk zijn—Zij zijn de enige reden dat je bedrijf bestaat.