Skip to main content
Places to Work | 1314 CB Almere-Stad, The Netherlands
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

We werken met sales teams en verkopers

Maakt niet uit of je een starter bent of een ervaren verkoper die het beste uit zichzelf wil halen.

De 3 grootste fouten die je niet mag maken in de verkoop.

Lees hoe je deze critische fouten, die je geld kosten, kan vermijden.

Door je gegevens in te vullen ga je akkoord om berichten van Sandler Training te ontvangen. Je kan op ieder moment uitschrijven

Een systeem met voorspelbare en reproducerbare resultaten.

Voorspelbare prospectie resultaten zijn geen mythe.

Voor kleine sales teams, kan prospectie op een achtbaan lijken—de ene maand hoog, de andere maand laag. En niet altijd prettig. Het Sandler Selling Systeem vlakt de oneffenheden uit, zodat je kan vertrouwen op voorspelbare resultaten.

Het gebruik van social media zoals LinkedIn kan een enorm verschil maken voor verkopers met een beperkt budget. Deze middelen scheppen een poule waarin verkopers in contact komen met prospecten die ze pre-kwalificeren op basis van sector, bedrijfsgrootte of andere belangrijke indicatoren.

De valstrik is dat deze activiteit kan uitmonden in een veel tijd opslorpend zwart gat als je niet over een reproduceerbaar systeem beschikt dat duidelijk bepaalt wat je zoekt en hoe je de resultaten meetbaar en concreet kunt maken.

 

 

Niet alle verkoopcycli zijn gelijk, zeker wanneer het gaat over bedrijfsgrootte en het aantal beslissingsnemers. Van Klein, MKB tot Multinational, jouw taak is het om controle te hebben over de prospect, van de start tot finish.

 

NIEUWE UITGAVE! EEN SANDLER KLASSIEKER—

Verander middelmatige verkopers in supersterren.

De best verkochte verkoopklassieker, met bewezen advies over hoe je persoonlijk en organisatorisch succes kunt sturen door te breken met de regels van de traditionele verkoop. Deze tweede editie is bijgewerkt door Sandler CEO en President David Mattson, die extra vaardigheden heeft toegevoegd, die ontworpen werden voor de huidige sterk concurrerende, meer complexe en technisch gerichte sales omgeving.